Meidän Leon poitsu juhli 2-vuotis synttäreitään eilen.

Tarjolla oli suolaisena tarjottavana Kylmäsavuporo-voileipäkakku. Voileipäkakkua tein ensimmäistä kertaa. Koristelussa halusin pysyä yksinkertasella linjalla. Tälläistä tyyliä olen monesta blogista bongannut ja siihen itsekkin siis tykästynyt.

Tämä on aika pieni voikkari.

Tarvitset:

12 viipaletta Ruis-paahtoleipää

8 viipaletta Graham-paahtoleipää

Kostutukseen: Lihaliemikuutio+vettä

 

Porotäyte:

200 g Creme fraichia

200 g tuorejuustoa (maustettua)/sulatejuustoa 

Kylmäsavuporoa rouheena

 

2 täyte:

200 g Creme fraichia

200 g tuorejuustoa (pippuri-yrtit)

pala tuorekurkkua pinenä kuutiona

pala paprikaa pienenä kuutiona

 

Kuorrutus:

100g Majoneesia/Creme fraichia

200 g tuorejuustoa, esim. pippuri-yrtit.

 

Koristeluun: Herneenversoja, tomaattiruusu, kylmäsavuporosta ruusukkeita. reunoille juustoraastetta