Huomenna mulla alkaa loma, loma, loma!
Töihin työkavereille vien sen kunniaksi tämän suklaisen kakun.
Pohjana 4 munan suklainen sokerikakkupohja. Korvasin osan jauhoista tummalla kaakaojauheella.
Täyte:
2,5 dl Flora vispiä
1 prk Mascarpone juustoa
noin 180 g valkoista suklaata sulatettuna
+
Jäisiä vadelmia sattumina
Vadelmahilloa
Kostutus: Kaakaojuomaa
Päällinen:
Suklaaganachea eli:
vajaa 150 g tummaa suklaata
reilu desi kuohukermaa
nokare voita
Laita suklaa sulamaan kattilaan, lisää kermaa pikkuhiljaa. Älä keitä!
Lisää seokseen viimeisenä nokare voita kiiltoa antamaan.
Levitä kakun päälle.
Reunat ja päällipursotukset:
5 dl Flora vispiä
100 g tummaa suklaata sulatettuna
Ruusut:
Sokerikreemiä: OHJE
Värjätty pastaväreillä halutun väriseksi
Kommentit