Laitan tähän täytekakuissa käyttämiäni täytteitä.

 

PERSIKKATÄYTE:

1 prk Flora vispiä vaahdotettuna

1 rasia (200g) tuorejuustoa (vanilja, maustamaton)

1 pieni prk säilykepersikoita soseutettuna

vaniljasokeria maun mukaan

sokeria maun mukaan

4-5 liivatelehteä

 

Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa.

 

 

 

PERSIKKATÄYTE 2:

2,5 dl Flora vispiä

500g maitorahkaa

130g valkoista suklaata

1 iso prk säilykepersikoita

3 tl vaniljasokeria

7 liivatelehteä

Tästä tuli reilut täytteet molempiin väleihin 26x26 cm neliövuokaan tehtyyn kakkuun.

 

 

MANSIKKAINEN TÄYTE:

1 prk (2,5dl) Flora vispiä (tai muuta kermaa) vaahdotettuna

1prk (200g) tuorejuustoa/maitorahkaa

5dl mansikoita (vadelmia) soseutettuna

vaniljasokeria maun mukaan

sokeria maun mukaan

5 liivatelehteä

(valkosuklaata sulatettuna)

 

Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa.

 

 

TUOREJUUSTOTÄYTE (kääretorttuun, kakkuun):

200g tuorejuustoa (esim. appelsiini, kuningatar)

1prk Flora vispiä

vaniljasokeria maun mukaan

sokeria maun mukaan

 

Riittää yhteen väliin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun ja yhteen uunipellillä tehtyyn kääretorttuun. Lisäksi hilloa.

 

 VALKOSUKLAAMOUSSE:

Tämä ohje on Hellapoliisilta


6 liivatelehteä

2 munaa + 1/2 dl sokeria vaahdotettuna
2 1/2 dl vispikermaa vaahdotettuna
2 tl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata sulatettuna
1/2 dl vettä

 Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa.

 

 

APPELSIINI-SUKLAATÄYTE:

2,5 dl flora vispiä

200g appelsiinituorejuustoa

2dl Rainbow suklaakastiketta

5 liivatelehteä

 

Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa, taiLemon Curd tahnaa.

 

 

Tässä nyt muutama. Lisäilen tänne näitä sitä mukaa kun tulee uusia kokeiltua.

Näitähän on helppo "kehitellä" omasta päästä ja paljon löytyy muiden blogeista vinkkiä, mielikuvitus vaan liikkeelle