Laitan tähän täytekakuissa käyttämiäni täytteitä.
PERSIKKATÄYTE:
1 prk Flora vispiä vaahdotettuna
1 rasia (200g) tuorejuustoa (vanilja, maustamaton)
1 pieni prk säilykepersikoita soseutettuna
vaniljasokeria maun mukaan
sokeria maun mukaan
4-5 liivatelehteä
Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa.
PERSIKKATÄYTE 2:
2,5 dl Flora vispiä
500g maitorahkaa
130g valkoista suklaata
1 iso prk säilykepersikoita
3 tl vaniljasokeria
7 liivatelehteä
Tästä tuli reilut täytteet molempiin väleihin 26x26 cm neliövuokaan tehtyyn kakkuun.
MANSIKKAINEN TÄYTE:
1 prk (2,5dl) Flora vispiä (tai muuta kermaa) vaahdotettuna
1prk (200g) tuorejuustoa/maitorahkaa
5dl mansikoita (vadelmia) soseutettuna
vaniljasokeria maun mukaan
sokeria maun mukaan
5 liivatelehteä
(valkosuklaata sulatettuna)
Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa.
TUOREJUUSTOTÄYTE (kääretorttuun, kakkuun):
200g tuorejuustoa (esim. appelsiini, kuningatar)
1prk Flora vispiä
vaniljasokeria maun mukaan
sokeria maun mukaan
Riittää yhteen väliin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun ja yhteen uunipellillä tehtyyn kääretorttuun. Lisäksi hilloa.
VALKOSUKLAAMOUSSE:
Tämä ohje on Hellapoliisilta
6 liivatelehteä
2 munaa + 1/2 dl sokeria vaahdotettuna
2 1/2 dl vispikermaa vaahdotettuna
2 tl vaniljasokeria
200 g valkosuklaata sulatettuna
1/2 dl vettä
Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa.
APPELSIINI-SUKLAATÄYTE:
2,5 dl flora vispiä
200g appelsiinituorejuustoa
2dl Rainbow suklaakastiketta
5 liivatelehteä
Riittää molempiin väleihin n.23cm vuoassa tehtyyn kakkuun. Lisäksi hilloa, taiLemon Curd tahnaa.
Tässä nyt muutama. Lisäilen tänne näitä sitä mukaa kun tulee uusia kokeiltua.
Näitähän on helppo "kehitellä" omasta päästä ja paljon löytyy muiden blogeista vinkkiä, mielikuvitus vaan liikkeelle
Kommentit