Meidän Leon poitsu juhli 2-vuotis synttäreitään eilen.
Tarjolla oli suolaisena tarjottavana Kylmäsavuporo-voileipäkakku. Voileipäkakkua tein ensimmäistä kertaa. Koristelussa halusin pysyä yksinkertasella linjalla. Tälläistä tyyliä olen monesta blogista bongannut ja siihen itsekkin siis tykästynyt.
Tämä on aika pieni voikkari.
Tarvitset:
12 viipaletta Ruis-paahtoleipää
8 viipaletta Graham-paahtoleipää
Kostutukseen: Lihaliemikuutio+vettä
Porotäyte:
200 g Creme fraichia
200 g tuorejuustoa (maustettua)/sulatejuustoa
Kylmäsavuporoa rouheena
2 täyte:
200 g Creme fraichia
200 g tuorejuustoa (pippuri-yrtit)
pala tuorekurkkua pinenä kuutiona
pala paprikaa pienenä kuutiona
Kuorrutus:
100g Majoneesia/Creme fraichia
200 g tuorejuustoa, esim. pippuri-yrtit.
Koristeluun: Herneenversoja, tomaattiruusu, kylmäsavuporosta ruusukkeita. reunoille juustoraastetta
Kommentit