Olenkin näiden kakkujen koristeista laittanut tänne kuvia jo aiemmin.

Tänään sitten tein kakut valmiiksi huomisia juhlia varten.

Kakkuja tein siis kaksi, 6 munan ja 4 munan, josta tuli laktoositon.

 

Tällaiset niistä sitten tuli. Koristelu on molemmissa samanlainen.

Nämä kuvat ovat isommasta kakusta.

 

Laitan tähän muutaman vaihekuvan:

Tässä pienempi kakku täytettynä. Kakku oli hyytymässä yön yli jääkaapissa.

 

Kakku kuorrutettu sokerikreemillä.

Ohje Kinuskikissalta. Joukkoon lisäsin pari ruokalusikallista tummaa kaakaojauhetta.

 

Päällystämiseen käytin valkoista ja punaista marsipaania.

Kakkujen tilaaja toivoi vaaleanpunaisia kakkuja.

4 munan kakkuun, tehty 20 cm vuokaan, varasin 500g marsipaania.

6 munan kakkuun, tehty 23 cm vuokaan, varasin 500g marsipaania + pienen kakun ylijäämä marsipaanit.

 

Tässä isompi kakku päällystettynä, odottaa reunojen siistimistä.

 

Reunat leikattu. Valmis lopullista koristelua varten.

 

Täytteet kakuissa:

Valkosuklaamousse (6 munan kakussa)

Ohje löytyy Hellapoliisilta.

 

Lisäksi väleihin Kuningatarhilloa.

Kostutus: Maitoa (n.3dl.) ja vaniljasokeria

 

Laktoositon täyte (4 munan kakku)

1 rasia laktoositonta maitorahkaa

2 dl laktoositonta vispikermaa

150g Brunberg:n tummaa suklaata sulatettuna

1dl vaniljakreemijauhetta sekoitettuna n. 2-2,5 dl vettä

 

Lisäksi väleihin Lemon Curd- tahnaa.

Kostutus: Vesi+vaniljasokeri