Päätin viime viikolla ilahduttaa työkavereitani. Tein heille työpäivien piristykseksi kakun joka tietysti viittaa ammattiimme; koristeena pastillagesta tehtyjä pillereitä, hälytyskello ja lusikka.
Tässä koristeet lähikuvassa
Marsipaaniruusut ja lehdet lähikuvassa. Yritin myös tuota marsipaanipäällistä kuvioida, mutta kuvio ei tullut kovin onnistunut.
Pohja: 6 munan sokerikakkupohja
Kostutus: Maito+vaniljasokeri
Täyte: 2,5dl Flora vispiä
Rasia Sunnuntai Vanilja tuorejuustoa
n.1,5dl vaniljajugurttia
Sokeria maun mukaan
n.3dl tuoreita mansikoita soseutettuna
5 liivatelehteä
Pursotukset: Flora vispiä, n. 4 dl
Kakun päällä keltaista marsipaania
Kommentit