Huomenna on tulossa vieraita kylään, joten tein pienen hyydykekakun tarjottavaksi.
Harjoittelin samalla kermaruusujen tekoa, ja olihan se melkoista räpellystä. Käytin pursotukseen Flora vispi+ rahka-seosta ja se ei ainakaan mulla oikein toiminu. Laitoin sekaan vielä vaniljakreemijauhettakin, mutta silti seos oli liian lötköä. No, jonku näköset ruusuiksi tunnistettavat kikkareet sain aikaseksi
Pohja:
Kaakaolla höystetty kääretorttupohja jolle sipaisu Lemon Curdia
Täytteet:
5 dl Flora vispiä
500 g maitorahkaa
3 tl vaniljasokeria
5 rkl sokeria
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon maitorahka. Lisää mukaan sokerit.
Jaa seos tasan kahteen kulhoon.
Lisää toiseen seoskulhoon 200 g valkoista suklaata sulatettuna ja toiseen seokseen 2 Fazerin Marianne-patukkaa sulatettuna.
Kokoa kakku irtopohjavuokaan, anna hyytyä muutama tunti tai yön yli. Koristele mielesi mukaan.
Kommentit