Huomenna on tulossa vieraita kylään, joten tein pienen hyydykekakun tarjottavaksi.

Harjoittelin samalla kermaruusujen tekoa, ja olihan se melkoista räpellystä. Käytin pursotukseen Flora vispi+ rahka-seosta ja se ei ainakaan mulla oikein toiminu. Laitoin sekaan vielä vaniljakreemijauhettakin, mutta silti seos oli liian lötköä. No, jonku näköset ruusuiksi tunnistettavat kikkareet sain aikaseksi

 

Pohja:

Kaakaolla höystetty kääretorttupohja jolle sipaisu Lemon Curdia

 

Täytteet:

5 dl Flora vispiä

500 g maitorahkaa

3 tl vaniljasokeria

5 rkl sokeria

Vatkaa Flora vispi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon maitorahka. Lisää mukaan sokerit.

Jaa seos tasan kahteen kulhoon.

Lisää toiseen seoskulhoon 200 g valkoista suklaata sulatettuna ja toiseen seokseen 2 Fazerin Marianne-patukkaa sulatettuna.

Kokoa kakku irtopohjavuokaan, anna hyytyä muutama tunti tai yön yli. Koristele mielesi mukaan.