Huomenna mulla alkaa loma, loma, loma!

Töihin työkavereille vien sen kunniaksi tämän suklaisen kakun.

Pohjana 4 munan suklainen sokerikakkupohja. Korvasin osan jauhoista tummalla kaakaojauheella.

Täyte:

2,5 dl Flora vispiä

1 prk Mascarpone juustoa

noin 180 g valkoista suklaata sulatettuna

+

Jäisiä vadelmia sattumina

Vadelmahilloa

 

Kostutus: Kaakaojuomaa

 

Päällinen:

Suklaaganachea eli:

vajaa 150 g tummaa suklaata

reilu desi kuohukermaa

nokare voita

Laita suklaa sulamaan kattilaan, lisää kermaa pikkuhiljaa. Älä keitä!

Lisää seokseen viimeisenä nokare voita kiiltoa antamaan.

Levitä kakun päälle.

 

Reunat ja päällipursotukset:

5 dl Flora vispiä

100 g tummaa suklaata sulatettuna

 

Ruusut:

Sokerikreemiä: OHJE

Värjätty pastaväreillä halutun väriseksi